Leveringsvoorwaarden

Verzendkosten Nederland

Voor alle bestellingen tot 30 kg betaalt u €6,95 verzendkosten. Voor bestellingen boven de € 30,- zijn de verzendkosten gratis! Verzendkosten zijn inclusief BTW

Verzendkosten België en Duitsland

Voor verzendingen naar België en Duitsland geld een vast tarief van 6,95 incl BTW.

Verzendkosten overige landen

De verzendkosten zijn afhankelijk van de afleverlocatie en het gewicht van uw bestelling.

Levertijden

Tuinkoken.nl probeert uw bestelling in 1-2 werkdagen bij de vervoerder aan te bieden. Deze vervoerder levert het pakket af op de volgende dag. Wij starten ons leverproces op het moment dat wij de betaling voor de complete order ontvangen hebben. Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 2-5 werkdagen geleverd.

Track & Trace

Wanneer u een bestelling geplaatst heeft bij Tuinkoken.nl krijgt u na verzending van uw bestelling een e-mail met daarin de verzendbevestiging. Vervolgens krijgt u in de avond van DHL een track en trace code toegestuurd zodat u weet wanneer de bestelling bij wordt aangeboden. Doorgaans is dit de volgende dag.

Bestelling zelf afhalen

Het is mogelijk uw bestelling zelf af te halen in Heerhugowaard.
Zodra uw bestelling voor u klaarstaat nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op voor een afspraak.

Tuinkoken.nl
Middenweg 604
1704BS Heerhugowaard

Betaalmethoden

Bankoverschrijving

Onze gegevens:

Naam: Tuinkoken.nl
IBAN: NL37 INGB 0006 2732 17
BIC: INGBNL2A

Je kunt het bedrag binnen 7 dagen zelf overmaken via jouw eigen bank. Na ontvangst van de betaling gaat je bestelling in productie. Je ontvangt tijdens de bestelling de bankgegevens voor het overmaken. Dit is niet de snelste manier van bestellen, aangezien de betaling er een aantal dagen over kan doen.

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Contant bij afhalen

Indien u uw bestelling wenst af te halen bij ons afhaalpunt in Heerhugowaard, nabij Alkmaar, kunt u natuurlijk ook contant betalen. Tijdens het bestelproces kunt u aanvinken dat u uw bestelling wilt afhalen. Indien uw bestelling binnen is nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. Afhalen kan wanneer het u uitkomt overdag, ‘s avonds of in het weekend. Pinnen is ook mogelijk.

Direct E-Banking

Met sofortbanking (voorheen Direct E-Banking) kunt u al tijdens de bestelling makkelijk een overschrijving voor het desbetreffende bedrag via uw online banking maken. De handelaar ontvangt na voltooiing een real-time bevestiging van sofortbanking. Op deze manier kan hij magazijngoederen en digitale producten direct versturen – u ontvangt uw aankopen hierdoor sneller.
Sofortbanking voldoet aan de hoge veiligheidsnormen van het online banking en beschikt over een door de TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens. U hoeft zich niet te registreren en u hebt ook geen creditcard nodig. U betaalt eenvoudig, veilig en snel direct via uw online-bankrekening.

Mister Cash

Het online betalen met Mistercash heeft als grootste voordeel dat het een zeer veilige manier van betalen is. Daar komt nog bij dat het erg eenvoudig is en wat natuurlijk ook belangrijk is dat het heel snel werkt. Mistercash is een betaalmiddel voor alle inwoners van Belgie. U moet wel aangesloten zijn bij een van de volgende Belgische banken:

  • KBC
  • Dexia bank
  • Fortis bank
  • FINTRO
  • AXA bank
  • CBC
  • ING bank
  • VDK Spaarbank